NieuwsPolitiekRegionaal nieuws

Ook SHK start verkiezingscampagne met thema-avond

HOLLANDS KROON – Volgend jaar maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen in Hollands Kroon. De politieke partijen komen uit hun winterslaap om de eerste stappen richting de verkiezingen te zetten. Zo ook Senioren Hollands Kroon.

De SHK is blij met de plannen om in gemeente Hollands Kroon binnenkort  te starten met gesprekken met alle inwoners boven de leeftijd van 75 jaar. Daarom kiest zij dit onderwerp voor haar eerste thema-avond. WonenPlusWelzijn heeft samen met de LSBO  Lokaal Samen-werkende Belangen Organisaties  hiertoe een vragenlijst opgesteld. Deze kan digitaal ingevuld worden of samen met een Vrijwillig Onafhankelijke Adviseur.

Voor belanghebbenden, familie, mantelzorgers en andere geïnteresseerden belegt de SHK deze avond op dinsdag 13 juni.  Wat is het doel van deze gesprekken en hoe kan er gevolg aan de uitkomsten worden gegeven?

We komen bij elkaar in Zorgcentrum de Trambaan, Koperwiek 30 te Nieuwe Niedorp. Aanwezig zullen zijn de heer Jan Kers, voorzitter van de L.S.B.O.  en Marika de Jager  van Wonen plus Welzijn om op al uw vragen een antwoord te geven. Vanaf 19.15 uur staat de koffie klaar en om 19.30 uur vangt de bijeenkomst aan.

Laat meer zien
Back to top button