KorfbalLokaal nieuwsNieuwsSport

Vido toch nog verslagen

WIERINGERWERF – Na het geweldige succes vorige week thuis tegen Purmer, waar het kampioenschap onder een stralende zon werd binnen gehaald, stond nu de laatste wedstrijd tegen de nummer 2 op het programma. Groen Geel uit Wormer was de tegenstander. Thuis werd gelijk gespeeld dus het zou een spannende strijd gaan worden.

Vido begon flitsend aan de wedstrijd en kwam in de eerste helft maar liefst met 4-0 op voorsprong. Het werd 4-1 en met rust stond et 6-3 voor Vido. Een goede eerste helft waarbij snel overgespeeld werd en ook snel van de verdediging geschakeld werd naar de aanval.

De tweede helft begon Groen Geel met de superspeler, omdat het verschil in doelpunten 3 was. Door de superspeler en een aantal wissels aan de kant van Groen Geel werd Vido wat overrompeld en de felheid en de scherpte verdween. Dit resulteerde in doelpunten van de tegenpartij. Het werd nog 7-4 voor Vido, maar daarna was het alleen nog Groen Geel welke de korf kon vinden. De einduitslag werd uiteindelijk 10-7 voor Groen Geel.

De voorjaarscompetitie is nu geëindigd en na de zomervakantie zullen de kinderen weer in een nieuwe competitie uit gaan komen. Een prachtige debuut in de competitie waarin veel geleerd werd, veel doelpunten gemaakt werden, een kampioenschap gevierd werd en niet te vergeten met heel veel plezier en met elkaar gekorfbald werd!