KorfbalLokaal nieuwsNieuwsSport

Vido laat punten in Heerhugowaard

WIERINGERWERF – De E-pupillen van Vido moesten het zaterdag 19 januari opnemen tegen de geel-blauwen uit Heerhugowaard. In reservekleding trok Vido ten strijde. De thuiswedstrijd was een zeer spannende wedstrijd welke uiteindelijk in het voordeel werd beslist voor Apollo. Alles was dus mogelijk deze middag.

Vido begon de wedstrijd erg voorzichtig en door deze voorzichtigheid werden er onnodige fouten gemaakt. Met name de passing was niet goed genoeg, waardoor het lastig werd om goed de vrije personen te vinden. Apollo had hier minder last van en wist daardoor voor rust 4x te scoren.

Na rust probeerde Vido wat gretiger te spelen, maar dit resulteerde nog niet in doelpunten. In het laatste kwart kwam Vido op stoom en verliep de passing beter en waren wij feller op de bal. Binnen 5 minuten kon Joost Gouwenberg door goed samenspel 4 doelpunten maken en werd het weer enorm spannend. Met nog een minuut op het bord zorgde een afstandsschot van Apollo voor de beslissing en bleven de punten in Heerhugowaard. Een goed laatste kwart welke meegenomen wordt naar volgende week waar ZKC thuis op ons staat te wachten. De strafworpenserie na de wedstrijd werd gelijk gespeeld met 5-5. Doelpuntenmakers: Julia van der Meer (2x), Vicky Zhu, Emma Gouwenberg en Joost Gouwenberg.

Aanstaande woensdag staat de vriendjes en vriendinnetjes training op het programma. Vriendjes en vriendinnetjes mogen worden uitgenodigd, maar een ieder welke kennis wil maken met de korfbalsport is van harte welkom. De training is van 15.30 tot 16.30 uur en er wordt training gegeven voor de kinderen van groep 1 t/m 6.
Voor informatie kan Marian Gouwenberg benaderd worden: 0227 600936.