Er op uitLokaal nieuwsNieuwsRegionaal nieuwsWorkshop

Theater- en theatertechniekweek voor jongeren van 10 tot 16 jaar

WIERINGERWERF – Na weer een fantastische week vorig jaar, wordt er ook dit jaar in de gemeente Hollands Kroon een  theater- en theatertechniekweek georganiseerd voor jongeren van 10 t/m 16 jaar. Met een dramadocent/regisseur en een fantastische zangcoach gaan we aan de slag om een geweldig leuke voorstelling te maken. Ben jij dol op theater maken of zingen?  Er komt ook een groep die zich in die week bezig gaat houden met de technische aspecten van theater. Gedurende de week werk je samen met een technicus, die jullie allemaal dingen gaat leren over licht, geluid en video.
De activiteiten vinden plaats in de laatste week van de vakantie: van maandag 28 t/m donderdag 31 augustus. Op maandag, dinsdag en woensdag gaan we aan de slag van 9.00 uur tot 15.00 uur. Op donderdag beginnen we om 12.00 uur en spelen we om 16.30 uur en 19.00 uur de voorstelling. De activiteiten vinden plaats in “ons Centrum” in Wieringerwerf. De inschrijving is gestart dus geef je op. Kosten bedragen € 75,00 voor de gehele week.  

Inschrijven doe je door je naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum en je keuze voor de theatergroep of de techniekgroep te mailen naar: stichting@cultuurbinnendedijken.nl. Heb je verder nog vragen? Dan kun je altijd contact opnemen via hetzelfde e-mailadres. Meer informatie op: www.cultuurbinnendedijken.nl.

Laat meer zien
Back to top button