ConcertEr op uitLokaal nieuwsNieuws

Simone Honijk Kwintet gaat publiek verrassen in de Cultuurschuur

‘Kwartet Simone Honijk’ – PR Foto

WIERINGERWERF – Zondagmiddag 13 januari komt er een bevlogen groep muzikanten onder leiding van Simone Honijk naar de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Opgegroeid in een muzikaal gezin en met haar stem als tweede natuur zal Simone en vier mede muzikanten garant staan voor een fantastisch jazzy optreden. Naast de begeleiders Thomas Winther Andersen met de contrabas, Gunnar Graafmans op drums en Bob Wijnen aan de piano, staat gast soliste Ellister van der Molen met trompet en bugel in de schijnwerpers.

Zij maakt van het oorspronkelijke “kwartet” deze zondag een aanstekelijk “kwintet”. De prachtige stem van Simone Honijk, haar ultieme gevoel voor timing en improvisatie, laat muziek en zang op warme wijze samenvloeien. Daarbij wordt het publiek getrakteerd op virtuoze solo’s van alle muzikanten en gast solist Ellister van der Molen in het bijzonder. Ze vormen met elkaar een gouden combinatie. Voor de liefhebbers van dit genre geweldig om mee te maken en een goede reden om deze middag vrij te houden.

Het optreden vindt plaats in de Theaterzaal van de Cultuurschuur aan het Loggersplein 1 te Wieringerwerf. De aanvang op zondagmiddag 13 januari is om 15.00 uur. Entree
€ 10,00 donateurs betalen € 8,00. Reserveren hoeft niet maar mag wel via reserveringen@cultureleraad-wieringermeer.nl of telefonisch bij Roelie Schiere: 0227 58 1781.

Laat meer zien
Back to top button