Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

Ruime overwinning Wieringermeer op Kleine Sluis

SLOOTDORP – Wieringermeer heeft in de derby tegen Kleine Sluis haar
zegereeks weten voort te zetten. De eerste helft begon Wieringermeer sterk en creëerde meerdere kansen. Nadat Mark de Jager en Thijs Boersma hun kansen niet wisten te verzilveren schoot Ko Kempeneers na 25 minuten raak in de verre hoek. Na
de voorsprong zakte Wieringermeer iets in waardoor de rust met een 1-0 voorsprong werd bereikt.

De tweede helft gaf Kleine Sluis het nog niet op. De ploeg uit Anna Paulowna maakte na 10 minuten de gelijkmaker. Thijs Boersma tekende niet veel later aan voor de 2-1. Kleine Sluis wist vervolgens wederom op gelijke hoogte te komen door een van richting veranderd schot van Job Oosterbaan. Achterover leunen was er voor Wieringermeer dan ook niet bij. Thijs Boersma trok uiteindelijk de wedstrijd naar Wieringermeer toe door met een lob en een penalty zijn ploeg op een 4-2 te voorsprong te brengen.

Kees van de Vrie maakte de middag af door van dichtbij de 5-2 binnen te schuiven. Door deze overwinning houdt Wieringermeer zicht op de nacompetitie. Aankomende zaterdag speelt Wieringermeer om half drie uit tegen Kwadijk.