Lokaal nieuwsNieuws

Politiehelikopter ingezet voor autodief bij Wieringerwerf

Foto: Erwin Slootweg

WIERINGERWERF – Gisteravond heeft er  een achtervolging plaatsgevonden op de A7 in verband met een gestolen voertuig. De bestuurder ging er te voet vandoor ter hoogte van de Shell in Wieringerwerf. Vervolgens heeft er een grote zoekactie plaatsgevonden met vele eenheden van de politie en de helikopter. Ook de Reddingsbrigade Den Helder werd verzocht te komen met een voertuig en een boot, omdat de man zich mogelijk schuil hield in het water naast het parkeerterrein.

Via een Burgernetbericht werd het publiek opgeroepen uit te kijken naar een blanke man van 30 tot 45 jaar met een spits gezicht, donker kort haar met een kuifje, en een zwart jack, dat doorweekt zou zijn. Mocht de persoon worden aangetroffen, dan luidt het advies: niet benaderen, bel 112.

Helaas is de verdachte toen niet aangetroffen. Vanmorgen meldde zich er een vrachtwagenchauffeur die een persoon had aangetroffen op de parkeerplaats, die zich vreemd gedroeg en waarvan de kleding helemaal nat was. Direct opnieuw de zoekactie gestart. Verdachte is gevonden en aangehouden.

Laat meer zien
Back to top button