Open dag bij Duikvereniging Zeus Faber

Foto: DV Zeus Faber

WIERINGERWERF – De open dag bij de duikvereniging in zwembad de Terp is een jaarlijks terugkerend evenement. Echter is er dit jaar iets veranderd. Normaliter vindt de open dag medio november plaats, dit jaar is echter gekozen voor de maand februari. Dit zodat een eventuele duikcursus beter aansluit.

Op zondag 10 februari vanaf 14.00 uur is een ieder welkom om een kijkje te nemen bij Zeus Faber. Graag laten de leden van Zeus Faber u kennis maken met de magische onderwaterwereld. Wie altijd als eens heeft willen weten hoe het is om onderwater te kunnen blijven ademen, te zweven of om gewoon eens een duikje te maken kan natuurlijk ook een proefduik komen maken. Zwemmen of snorkelen kan deze dag natuurlijk ook!

Na een korte uitleg wordt gestart met de proefduiken. Dit onder begeleiding van ervaren duikers, met eigen materialen van de club. Voor een proefduik wordt een vergoeding gevraagd van € 5,00, dit is inclusief een hapje en een drankje na afloop in het gezellige clubhuis. U bent van harte welkom! Opgeven voor de open dag kan via dvzeusfaber@hotmail.com of kijk voor meer informatie op www.dvzeusfaber.nl.