Lokaal nieuwsNieuws

Ontmoetingsdiners in Mei

WIERINGERMEER – In april was het weer heel gezellig bij de ontmoetingsdiners. De koks hadden weer vreselijk hun best gedaan. Het is een hele prestatie voor de (hobby)koks om een maaltijd voor bijna 40 man op tafel te rijgen, maar het is tot nu toe altijd heel goed gelukt. Mensen die willen deelnemen aan de diners in mei, kunnen zich opgeven van 26 april tot 4 mei bij Anneke Zuidhof (0227577223). A.U.B. niet het antwoordapparaat inspreken, gewoon later nog een keertje bellen.

Mochten er problemen zijn met vervoer of heeft u een dieet, dan kunt u dat ook even doorgeven. Kosten voor het diner zijn € 5,00 De diners worden gehouden op vrijdag 10 mei in de Meerbaak in Middenmeer en op vrijdag 17 mei in het Kompas in Wieringerwerf.

Aanvang van de diners is 18.00 uur en vanaf 17.45 uur bent u welkom. De diners zijn bedoeld voor mensen die (bijna) altijd alleen aan tafel zitten en voor mensen die door een of ander ongemak niet in de gelegenheid zijn om buiten de deur te eten. Het is een stuk gezelliger om met 8 personen aan tafel te zitten dan alleen.

De diners zijn voor jong en oud, arm en rijk, kerkelijk en niet kerkelijk. Denkt u nu, dat lijkt mij wel gezellig, of, dat is misschien iets voor mijn vader, buurvrouw of collega, schroom niet en bel voor verdere informatie naar het bovenstaande telefoonnummer.

De kerk, het Kompas, stopt per 30 juni. Dan gaat de kerk in de verkoop. Zolang de kerk niet verkocht is blijven de ontmoetingsdiners gewoon doorgaan in het Kompas. Wanneer de kerk verkocht is gaat het bestuur op zoek naar een nieuwe locatie in Wieringerwerf waar de ontmoetingsdiners gewoon weer doorgaan.

Laat meer zien
Back to top button