Lokaal nieuwsNieuws

Ontmoetings-KERST-diners

WIERINGERMEER – De ontmoetingsdiners van 9 november in Middenmeer en 16 november in Wieringerwerf waren weer een groot succes. De koks hadden erg hun best gedaan om een heerlijk herfst 3-gangen menu voor alle gasten en vrijwilligers op tafel te zetten. En dat is zeker gelukt! Er waren weer enkele nieuwe gasten, die erg genoten van de gezelligheid aan tafel, want het eten smaakt zoveel malen lekkerder met meerdere mensen aan tafel, dan dat je alleen aan tafel zit.

In december zullen de koks een kerstmenu op tafel zetten. In Middenmeer is dat op 14 december in de Meerbaak aanvang 18.00 uur; inloop vanaf 17.45 uur en in Wieringerwerf op 21 december in het Kompas aanvang 17.30; inloop vanaf 17.15. De
gasten in Wieringerwerf hebben dan ook nog de gelegenheid om na het diner naar de Kerst Sing-in te gaan. De ontmoetingsdiners zijn bedoeld voor mensen die (bijna) altijd alleen aan tafel zitten en voor mensen die door ziekte of ander ongemak niet buiten de deur kunnen eten. De diners zijn bedoeld voor jong en oud, arm en rijk en voor kerkelijke en niet kerkelijke gasten.

Opgeven is noodzakelijk en kan vanaf vrijdag 30 november 9.00 uur tot 8 december bij Trudy van Arkel 0227 823136, Marjan Lettinga 0227 581492 . Mochten er problemen zijn met vervoer of heeft u een dieet dan kunt u dat ook even doorgeven. De kosten van het kerst diner zijn € 5,00.

Laat meer zien
Back to top button