GemeentenieuwsLokaal nieuwsNieuwsRegionaal nieuws

Mobiele publieksbalie in Hollands Kroon

HOLLANDS KROON – Vanaf mei rijdt Hollands Kroon met een servicewagen door de gemeente waar de  inwoners terecht kunnen voor vragen en/of problemen. De servicewagen is een klein rijdend kantoor met ruimtes en zitjes om de inwoners te ontvangen. Hierin nemen medewerkers van verschillende teams in wisselende samenstelling plaats. De wagen staat op basis van een rooster een dag of dagdeel bij u in de buurt.
Dit rooster wordt ruim op tijd bekend gemaakt, zodat men weet waar en wanneer de wagen te vinden is. In eerste instantie is er verspreid over Hollands Kroon in de volgende dorpen een standplaats bedacht: Hippolytushoef, Wieringermeer, Nieuwe Niedorp en Anna Paulowna. Als blijkt dat er nog een ander dorp met standplaats toegevoegd moet worden dan houden we de mogelijkheid open om dit aan te passen.

Veel zaken worden tegenwoordig digitaal geregeld. Sommige inwoners hebben daar een klein beetje hulp bij nodig. Sommige vragen zijn ook niet altijd telefonisch op te lossen. Met die vragen kunt u straks terecht bij onze servicewagen. Maar uiteraard kunt u ook andere vragen en/of problemen aan de kaak stellen. In specifieke gevallen kunt u hier straks ook op afspraak terecht.

De wagen wordt nu gebouwd. De verwachting is dat de wagen medio mei van de band afrolt.

Laat meer zien
Back to top button