ConcertEr op uitLokaal nieuwsNieuws

Komend weekend Robben Feest!

WIERINGERWERF – Na twee edities van het pleinfeest op het Omtaplein in Wieringerwerf slaat uitbaatster Martine Bil van Café Welkom bij de Buren haar vleugels uit. Het feest groeide in de afgelopen twee jaar uit zijn jasje. Vandaar dat er wordt uitgeweken naar het industrieterrein Robbenplaat in Wieringerwerf.

Een grotere versie van de tent die de afgelopen jaren werd gehuurd wordt nu opgebouwd op de plek waar ook de trekkertrek wordt gehouden. Martine is er van overtuigd dat het feest, dat tevens de naam Robben Feest heeft gekregen, opnieuw een groot succes gaat worden. Aan de line-up van de artiesten zal het zeker niet liggen. Op de zaterdagavond zullen Lange Frans, The Euro’s, Vieze Jack en DJ Berry het publiek vermaken. Op zondag verwelkomd het Robbenfeest Ruth Jacott, de coverband Phoenix en DJ Berry.

De kaarten voor beide dagen zijn natuurlijk al in de voorverkoop. Voor de zaterdag kosten de kaarten € 15,00, voor de zondag € 12,50. Ook is er de gelegenheid tot het aanschaffen van een weekend kaart voor € 25,00. De kaarten zijn verkrijgbaar bij Welkom bij de Buren en de Primera in Wieringerwerf.

Laat meer zien
Back to top button