BedrijvennieuwsLokaal nieuwsNieuws

Kinderdagverblijf voor Kinderopvang Seppelin

WIERINGERWERF – Door vraag van ouders, door enthousiasme van medewerkers en vooral omdat het al een tijd een droom is, opent Kinderopvang Seppelin per 1 mei 2017 de deuren van hun kinderdagverblijf in het gebouw van de Don Boscoschool in Wieringerwerf, direct naast de bestaande BSO groep. Daarmee krijgt Seppelin een eigen deel kinderopvang in de Don Boscoschool met eigen buitenterrein en toegang vanuit de Werfstraat.

Door gebruik te maken van natuurlijk materiaal en rustige kleuren wordt een groepsruimte gerealiseerd waar kinderen zich door de huiselijke sfeer snel thuis voelen wat bijdraagt aan een positieve ontwikkeling van het kind. Dit onder de dagelijkse begeleiding van deskundige, ervaren en vooral lieve pedagogisch medewerkers. Zij zullen kijken naar de behoefte van de kinderen en hier zoveel mogelijk aan tegemoet komen.

Aan voldoende uitdaging wordt ook gedacht. De verschillende speelhoeken en diversiteit aan materialen zorgen voor een enorme stimulans om te ontdekken en te onderzoeken. Eigenaresse Saskia Zuidema: “Momenteel zijn we druk bezig met de inkopen. Veiligheid, diversiteit en comfort staan daarbij hoog in het vaandel. Gelukkig vinden we overal enorm leuke dingen, zoals een speelhuis, toet toet auto’s of prachtige meubeltjes voor in de poppenhoek. We hebben enorm veel zin in om alles een mooi plekje te geven!”

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op www.kinderopvangseppelin.nl

Laat meer zien
Back to top button