ConcertEr op uitLokaal nieuwsNieuws

Join’s Meeting in Cultuurschuur

‘Join’s Meeting’ – Foto: Aangeleverd

WIERINGERWERF – Ze stonden bovenaan de verlanglijst en op zaterdag 29 september is het dan eindelijk zover. Het regionale popkoor Join’s Meeting, met veel plaatselijke talenten, zal op uitnodiging van de Culturele Raad Wieringermeer optreden in de Theaterzaal van de Cultuurschuur te Wieringerwerf.

Het repertoire is zeer gevarieerd  met zowel Engels- als Nederlandstalige popklassiekers, maar ook hedendaagse nummers zullen de revue passeren. Tijdens de wekelijkse repetities wordt er onder leiding van dirigente Ymke Dalenberg hard gewerkt aan zuiverheid en uitstraling. Join’s Meeting zingt namelijk niet alleen, ze maakt van ieder optreden een show met flair en uitdagende choreografieën, uitgedacht door eigen leden. Een professioneel combo zorgt daarbij voor de perfecte begeleiding. 

Zaterdagavond 29 september is de aanvang van het concert om 20.00 uur. De Theaterzaal is boven in de Cultuurschuur aan het Loggersplein 1 te Wieringerwerf. Entree € 10,00 en reserveren kan via reserveringen@cultureleraad-wieringermeer.nl of telefonisch bij Roelie Schiere: 0227 581781, of voor aanvang aan de zaal.

De mogelijkheid bestaat om dit seizoen vier optredens, georganiseerd door de Culturele Raad Wieringermeer, te bezoeken voor de prijs van drie. Zie hiervoor én verdere informatie www.cultureleraad-wieringermeer.nl

 

Laat meer zien
Back to top button