Lokaal nieuwsNieuws

Het programma van de Cultuurschuur

WIERINGERWERF – Vanaf heden zijn de prachtige beelden van Jan Grooteman in de hal van de Cultuurschuur; de gelegenheid om kennis te maken met één van de bekendste kunstenaars van de Wieringermeer.

Zaterdag 22 september het eerste optreden in de vernieuwde theaterzaal. Op het podium staan The Visitors. De inmiddels in Middenmeer bekende muzikant Ton van Dam komt naar de Cultuurschuur met zijn band en brengen daar veel bekende songs uit de jaren zestig en zeventig. Prachtige meerstemmige zang en mooie akoestische begeleiding en leuke artiesten maken de avond tot een echt feestelijke opening van het theaterseizoen. De aanvang is 20.00 uur en reserveren kan bij secretaris@decultuurschuur.nl

Vanaf zondag 23 september tot vrijdag 28 september herbergt de Cultuurschuur een kleine dertig buitenlandse jongeren van over de hele wereld. Tijdens deze Dutch Orientation Week verblijven de jongeren in gastgezinnen van de plaatselijke Rotary en komen ze naar de Cultuurschuur om de basis van het Nederlands te leren.

Op 28 september organiseren de Lions een informatieavond over duurzaam wonen. Verschillende sprekers komen aan het woord en er zijn enkel informatiestands op de omloop bij de theaterzaal. De inloop is om 19.30 uur en de aanvang is om 20.00 uur.

Ook op 28 september alweer de tweede film van dit seizoen: The color purple, het aangrijpende verhaal van Celia, prachtig vertolkt door Whoopi Goldberg. Steven Spielberg schildert in deze film groothartig en met gevoel het beeld van zwart Amerika. Aanvang 20.00 uur.

‘Join’s Meeting’ – Foto: Aangeleverd

Tot slot opent de Culturele Raad haar programma op zaterdag 29 september met een optreden van popkoor Join’s Meeting. Niet alleen een feest om naar te luisteren, maar zeker ook om naar te kijken. Dit inmiddels 43 jaar oude koor weet het publiek zeker ook te verrassen met het showelement. Aanvang is 20.00 uur. Reserveren kan bij info@cultureleraadwieringermeer.nl

Laat meer zien
Back to top button