ConcertEr op uitFilmLokaal nieuws

Het programma van de Cultuurschuur voor de komende week

WIERINGERWERF – Er is weer van alles te beleven in de Cultuurschuur de komende periode. Hieronder een overzicht van de activiteiten.

Expositie
In de hal alweer de laatste week de schilderijen van Sonja Hopmans onder de titel ‘Uit de klei’. Daarna zal de hal worden omgetoverd tot een hemels paradijs met honderden engelen.

Film
Vrijdag 23 november Three billboards ouside Ebbing, Missouri. Een film, dit jaar gemaakt door Martin McDonagh. Nadat er maanden verstreken zijn in de moordzaak van haar dochter zonder de dader gevonden te hebben, maakt Mildred Hayes een gedurfde stap. Ze laat op drie billboards een controversiële boodschap maken gericht aan William Willoughby, de sheriff van de stad. Aanvang 20.00 uur

Zondag 25 november draait de jeugdfilm Bennie Stout, een gezellige Sinterklaasfilm uit 2012. Nederland, jaren dertig. Benjamin Stout doet zijn naam vaak eer aan. Samen met zijn zeepkist, een zelfgemaakt trapauto, zet hij de boel regelmatig op stelten. Aanvang 15.00 uur, reserveren via filmhuis@decultuurschuur.nl

Zaterdagmorgen 24 november is iedereen welkom bij Creona. Een gezellige inloopochtend om te onderzoeken of muziek maken misschien iets voor jou is. Alle instrumenten liggen klaar om uit te proberen en de leden van Apollo staan klaar met koffie en uitleg in het atelier van de Cultuurschuur. De aanvang is 10.30 uur.

Op 24 november organiseert de Culturele Raad een avond met de uit Middenmeer afkomstige Jolien Kistemaker. Haar Nederlandstalige liedjes zingt ze afgewisseld door gedichten- en gedachtestromen. Zij wordt begeleid door drie muzikanten: Robin Scherpen op gitaar, Saskia Egtberts op viool en Ruben Maathuis op percussie. Aanvang 20.00 uur. Reserveren kan bij de balie of via reserveringen@cultureleraad-wieringermeer.nl of telefonisch bij Roelie Schiere: 0227 581781.

25 november vertonen van de leerlingen van Dazzling hun danskunsten. Aanvang is 14.00

Bibliotheek gesloten
Wegens onderhoud is de bibliotheek op 24 en 25 november gesloten.

Laat meer zien
Back to top button