Er op uitExpositiesLokaal nieuwsNieuwsVerenigingsnieuws

Het programma van de Cultuurschuur voor de komende week

WIERINGERWERF – Er is weer van alles te beleven in de Cultuurschuur de komende periode. Hieronder een overzicht van de activiteiten.

Expositie
Naast de beelden van Jan Grooteman is er aan de wanden een prachtige fototentoonstelling gerealiseerd. Tona van der Veldt toont haar kijk op de natuur en haar zus Gerda Venema, die portretfotografie en coaching combineert, laat uiteraard portretten zien. De hele maand oktober kan men ervan genieten.

Yoga lessen van Yoga Mariska
De yogazaal van de Cultuurschuur heeft een nieuwe yogadocent. Bij Yoga Mariska kan men zich heerlijk een uur ontspannen op maandag en vrijdag om 10.00 en 12.30, op woensdag om 10.00 en 19.00 uur. Kom gerust eens langs om gratis een keer te proberen.

In het filmhuis
Op 12 oktober draait de film ‘The farewell party’ in het filmhuis. Een Israëlische film uit 2015 over een groep bejaarden in een tehuis die een doe-het-zelf euthanasiemachine bouwen om een terminaal zieke vriend te helpen. Echter komen er steeds meer mensen dit te horen…Aanvang 20.00 uur

Activiteiten van Dorpsvereniging De Ruimte
Bij dorpsvereniging de Ruimte op 12 oktober alcoholvrije disco en op 19 oktober keezen, beide vanaf 19.30 uur.

Veteranendag
Zaterdag 13 oktober verzamelen de veteranen van Hollands Kroon zich in de Cultuurschuur voor de jaarlijkse veteranendag.

Concert
De Culturele Raad heeft voor 13 oktober Dieter van Westen en zijn band weten te contracteren. Deze landelijke bekende folkzanger met band trekt volle zalen op de Nederlandse podia (waaronder Paradiso) met hun  mix van Americana, Indiefolk en World met pakkende authentieke liedjes. Aanvang 20.00 uur. Reserveren kan via reserveringen@cultureleraad-wieringermeer.nl of telefonisch 0227 581781 en bij de balie van de Cultuurschuur.

Laat meer zien
Back to top button