GymLokaal nieuwsNieuwsSport

G.V. Turnlust sterker dan ooit richting 2018

‘De turnsters van de keurgroep showen trots de nieuwe pakjes.’ – Foto: Aangeleverd

Middenmeer – Na een turbulent seizoen ’16-‘17, is Turnlust Middenmeer sterker dan ooit! Gemotiveerde train(st)ers, enthousiaste leden én een nieuw bestuur maken dat de vereniging bruist. Naast streetdance, turnen en recreatiegym, verzorgt de vereniging vanaf medio februari damesgym.

Vorig seizoen raakte de vereniging in zwaar weer toen bleek dat het trainersteam niet op één lijn lag. Inmiddels is de rust teruggekeerd en is de vereniging weer aan het groeien. Hoofdtrainer Jaap Wortel: “De vereniging is mijn lust en mijn leven. Ik geniet ontzettend van het enthousiasme van de kinderen. De manier waarop iedereen de schouders eronder gezet heeft om het tij binnen de vereniging te keren, is bijzonder. We zijn er als vereniging sterker uitgekomen!”

G.V. Turnlust verzorgt streetdance, recreatiegym en turnen onder leiding van ervaren coaches. In de turngroep, die uitkomt in de 3e, 4e en 5e divisie, wordt iedere dinsdag, vrijdag en zaterdag hard gewerkt op de onderdelen vloer, brug, balk en sprong. De eerste wedstrijden zijn achter de rug en de eerste medailles zijn geoogst! Op de donderdag dansen de meiden van de sterk groeiende streetdance-groepen op eigentijdse muziek. De lessen staan onder leiding van professioneel danslerares Melissa Wolters. Buiten dat het gezellig is, is streetdance goed voor de conditie! Ook is er een recreatiegymgroep voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar. 

Nieuw bij Turnlust is de damesgym die bij voldoende aanmeldingen medio februari van start zal gaan. De lessen bestaan uit gymnastiek afgewisseld met wat licht kracht- of balspel. Kortom: álles om je fitter te voelen en lekker sportief bezig te zijn! Voor meer informatie over Turnlust Middenmeer, het lesprogramma of het aanmelden voor een gratis proefles, kunt u terecht op de website van Turnlust: www.turnlustmiddenmeer.nl.

Laat meer zien
Back to top button