Foto-expositie Het Derde Oog

Foto: Sacha Schaafsma

WIERINGERWERF – In het weekend van 4 en 5 mei houdt fotoclub Het Derde Oog haar jaarlijkse expositie in de Theaterzaal van de Cultuurschuur in Wieringerwerf. De vrijetijdsfotografen hebben ieder een eigen thema gekozen, waardoor een overzichtelijk en gevarieerd aanbod van fotowerk is te zien. Ook dit jaar kunnen bezoekers weer een stem uitbrengen op de foto die zij het mooist vinden. Uit de ingeleverde stemmen wordt een winnaar getrokken, die een foto naar keuze mag uitzoeken.

Fotoclub Het Derde Oog is opgericht op 25 maart 1974 en bestaat dit jaar 45 jaar. De leden komen eens per drie weken op maandagavond bijeen in de Cultuurschuur om elkaars werk te bespreken. Het fotograferen aan de hand van een thema stelt de leden voor een uitdaging, maar er is ook ruimte voor het inleveren van vrij werk. Daarnaast is er de mogelijkheid om deel te nemen aan educatieve avonden, oefenavonden en uitstapjes. Fotoclub Het Derde Oog is aangesloten bij de Fotobond. De Fotobond organiseert ook diverse activiteiten, waaraan de clubleden kunnen deelnemen, zoals (online) wedstrijden, boeiende presentaties, workshops en mentoraten.

Meer informatie over de fotoclub is te vinden op de website  www.fotoclubhetderdeoog.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met Leen van Nieuwenhuijzen via info@fotoclubhetderdeoog.nl of telefoonnummer 0227-501837. De expositie van fotoclub Het Derde Oog vindt plaats op zaterdag 4 mei en zondag 5 mei van 12:00 tot 17:00 uur in de Theaterzaal van de Cultuurschuur, Loggersplein 1
in Wieringerwerf. De toegang is gratis. U bent van harte welkom.