Lokaal nieuwsNieuws

De laatste loodjes voor de Koeteltuin, geef uw stem voor € 2500,00

‘Het plan voor de Koeteltuin’

MIDDENMEER – De gemeente Hollands Kroon geeft € 2500,00 aan 4 goede ideeën met de meeste stemmen. Uw stem uitbrengen kan tot en met 23 april 2017. Wilt u ook een stem geven aan dit initiatief ga dan naar: https://argu.co/m/2179.

Vorig jaar zijn de 4 enthousiaste meiden van Stichting Koeteltuin begonnen met het inzamelen van 60.000 euro. Dat bedrag is nodig om het veld aan de Dokter Hoogkamerlaan te Middenmeer om te toveren tot de leukste gratis speeltuin van de Wieringermeer. Ze hebben heel hard gewerkt en met succes, er is nog maar
€ 3750,00 nodig om het einddoel te behalen. Deze donatie zou het mogelijk maken om alle speeltoestellen dit voorjaar nog te plaatsen. Dat betekent dat er deze zomer al volop genoten kan worden door alle kinderen.

Stichting Koeteltuin heeft als doel: uitbreiding van bestaande speeltuinen en inrichting van nieuwe speeltuinen in Middenmeer gericht op kinderen van 0-12 jaar. Uitbreiding van bestaande en inrichting van nieuwe buitensport en ontmoetingsplaatsen voor jongeren van 13-20 jaar. Kijk voor meer informatie over deze ANBI stichting, ontwerp van de speeltuin, sponsors, persberichten en acties gaat u naar www.koeteltuin.nl of www.facebook.com/koeteltuin.

 

Laat meer zien
Back to top button