Lokaal nieuwsNieuwsVerenigingsnieuws

De bouw van de Koeteltuin is een feit

Foto: Aangeleverd

MIDDENMEER – 60.000 euro in een jaar tijd. De 4 enthousiaste meiden van de stichting Koeteltuin uit Middenmeer hebben het voor elkaar! Het benodigde bedrag is opgehaald bij sponsors, donateurs en fondsen. Ook participeerde de stichting succesvol in verschillende ‘stem-en-win’ acties en organiseerde de stichting het afgelopen jaar talloze (verkoop)acties om het fikse bedrag bij elkaar te boksen.

‘We hebben gezwoegd, geploeterd en belachelijk veel vrije tijd opgeofferd…. Maar …. in de week van 29 mei gaat speeltuin ‘de Koeteltuin’ echt gebouwd worden’, lichten de dames toe.

Toch betekent dit niet dat de Koeteltuin alle inzamelingsacties stop zet. Penningmeester Sabine van Biljouw, geeft aan: ‘De speeltoestellen zijn besteld, maar uiteraard is er ook geld nodig voor onderhoud, de opening en zaken als het betalen van onze bankrekening, tsja… alles kost geld.’ Ook heeft de stichting plannen voor een tweede project gericht op jongeren van 13-20 jaar. Dit project zal later dit jaar vorm krijgen.

De aanleg van de speeltuin wordt uitgevoerd door de leverancier van de speeltoestellen en zal maximaal 2 weken duren. Zondag 11 juni viert Middenmeer ’s middags feest in de speeltuin. De Koeteltuin wordt door burgemeester Jaap Nawijn officieel geopend. Voor meer informatie over de opening en de activiteiten kijkt u op www.koeteltuin.nl en www.facebook.com/koeteltuin . De stichting zoekt nog vrijwilligers om deze feestmiddag tot een succes te maken. Opgeven kan door een mailtje te sturen aan koeteltuinmiddenmeer@gmail.com of even te bellen met voorzitter Jolien Zwartveld op 06 14664968.

Laat meer zien
Back to top button