Lokaal nieuwsNieuwsSport

D.W.O.W. Handbal groeit

WIERINGERWERF – D.W.O.W. Handbal in Wieringerwerf groeit sterk en is dringend op zoek naar trainers en scheidsrechters die bij de club aan de slag willen. ’We zijn als bestuur heel blij te zien dat de club de laatste jaren enorm is gegroeid, van twee teams een aantal jaar geleden naar acht teams per aankomende januari. Er is een tweede recreanten dames team bij gekomen dit seizoen en bij de jeugdteams zien we ook steeds weer uitbreiding, wat ervoor zorgt dat de vereniging met recht mag zeggen dat ze volop bloeit. Bijkomende uitdaging is dan wel om voldoende trainers en scheidsrechters te hebben om al deze teams te kunnen laten spelen’. zegt voorzitter Marco van Soesbergen. 

Naar aanleiding van de groei is de club hard op zoek naar trainers en scheidsrechters die op regelmatige basis de club willen ondersteunen. Het bestuur geeft aan zich, waar mogelijk, aan te willen passen aan de agenda van de nieuwe vrijwilligers. Ook zijn er mogelijkheden tot (bij)scholing op het gebied van het geven van trainingen en/of het fluiten van wedstrijden. Diploma’s zijn voor het bestuur minder belangrijk dan de affiniteit met handbal en met jeugd. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Bianca Verbruggen 06-16878014.

D.W.O.W. Handbal biedt handbal aan zowel jeugd als volwassenen. Op dit moment variëren de leden in leeftijd van 6 tot 50 jaar. Van april tot oktober zijn de trainingen en wedstrijden buiten op het veld bij D.W.O.W., de rest van het jaar in de Zuiderzeehal in Wieringerwerf.  Voor diegenen die het ook leuk lijkt om in teamverband te sporten, neem eens een kijkje op de Facebook pagina van D.W.O.W. Handbal of kom vrijblijvend een keer meetrainen. Bel voor de juiste trainingstijd met Marjolein Helder van de ledenadministratie 06-50227123.

Laat meer zien
Back to top button