Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

C.V. Wieringermeer speelt beslissingswedstrijd

Klasse topscoorder Jan de Bruijn van Zouaven mist, onder toeziend oog van de Wieringermeer selectie achter het doel, een teenlengte om Alcmaria Victrix over de knie te leggen.

SLOOTDORP – Wieringermeer heeft nog kans om kampioen te worden en kan daar mee promotie afdwingen naar de derde klasse. Afgelopen zaterdag was de reeds uitgespeelde polderse club, afhankelijk van de uitslag tussen nummer twee Alcmaria Victrix en Zouaven. De Alkmaarders moesten winnen om kampioen te worden. Zouaven kon bij winst nog aanspraak maken op de derde periode. Er stond dus voor beide teams wat op het spel.

Zouaven kwam twee maal op voorsprong, maar helaas voor Wieringermeer trok Alcmaria Victrix de stand vijf minuten voor tijd nog gelijk. Hier door eindigd het met Wieringermeer op de eerste plaats en moeten beide teams in een onderlinge beslissings wedstrijd op neutraal terrein uitmaken wie zich tot kampioen van de vierde klasse mag kronen. De wedstrijd zal op zaterdag 13 mei worden gespeeld. Op welke plaats is nog niet bekend.

 

 

Laat meer zien
Back to top button