Lokaal nieuwsNieuws

Boeren, Burgers en Buitenlui; voor iedereen wat wils in en om de Cultuurschuur

WIERINGERWERF – Boeren, burgers en buitenlui, het thema van open monumentendag, is ook het thema waarmee de gebruikers van De Cultuurschuur en verschillende verenigingen uit de Wieringermeer het nieuwe seizoen feestelijk openen op zaterdag 9 september a.s. van 13.00 tot 17.00 uur.

Van boven tot onder en van binnen naar buiten is het gebouw in gebruik bij een grote variatie: van openbare (jeugd-) bibliotheek tot bloedprikken, van fanfare tot historisch genootschap, van bioscoop tot balletschool en van fotografie tot massage…….Vele van deze gebruikers zullen deze dag aanwezig zijn en u verleiden deel te nemen aan een activiteit.

Via een puzzelroute in en om het gebouw, kunnen belangstellenden niet alleen kans maken op een prijs, zij weten dan ook zeker dat zij bij alle organisaties gekeken en meegedaan hebben. Vooral voor kinderen zal dit een hele leuke middag zijn waarin van alles te beleven valt.

Het exacte programma zal kort voor 9 september bekend worden gemaakt; de opening van de nieuwe jeugdafdeling van de bibliotheek zal niet ongemerkt voorbij gaan….

Laat meer zien
Back to top button