ATB top Noord-Holland op 21 oktober van start

WIERINGERMEER – Op 21 oktober zal tv de Venne de start van de ATB top Noord-Holland voorheen de Rabotop reeks verzorgen en organiseren. Het voorinschrijving voor dit evenement is dan ook vanaf heden mogelijk via de website; www.rabotopnh.nl. Op deze site kunt u ook andere praktische informatie vinden, over het reglement, dagindeling en starttijden voor de verschillende categorieën, uitslagen en foto’s worden hier gepubliceerd.

Dit jaar zal er weer gereden worden met een Mylaps transponder voor een eerlijk en transparant verloop van de wedstrijden. Dit zal ook gaan gelden voor de categorie Jeugd. Beschik je al over een eigen Mylaps transponder, dan kan dit vermeld worden bij de voorinschrijving of op de dag zelf. “Het bos roept” kampeergelegenheid zal dit jaar de inschrijf locatie zijn op de Snippenweide. Hier zal ook de uitgifte van de stuurbordnummers plaatsvinden, deelnemers schaffen éémalig een bordje aan voor de gehele reeks à €2,-.

Parkeren is mogelijk op de grote parkeerplaats Snippenweide bij de start van het MTB Dijkgatbos parcours aan de Noorderdijkweg.